Huutopörssi

Huutopörssi Oy:n ilmoittaja

Yleinen

Huutopörssi Oy ei itse yleensä järjestä huutokauppoja vaan palvelu toimii ilmoitus- ja nettihuutokauppa-alustana. Mikäli Huutopörssi Oy itse järjestää huutokaupan on siitä kerrottu selkeästi ilmoituksessa. Ilmoituksessa on kerrottu lisätäänkö kohteen huutohintaan arvonlisävero alv 24%.

Huutokauppailmoitus

Ilmoitukseen on laitettava vähintään yksi kuva kohteesta. Kohteeseen pitää olla mahdollista tutustua paikanpäällä ennen huutokaupan loppumista. Ilmoitukseen on laitettava yhteyshenkilön tiedot(puhelinnumero/sähköposti) ja paikkakunta missä kyseinen kohde sijaitsee.

Ilmoittajaksi ryhtyminen

Ilmoittajaksi voi ryhtyä yritys, rahoitusyhtiö, konkurssipesä yms., joilla on myytävänä koneita, laitteita, raaka-aineita tai vastaavia tuotteita. Vaadimme että yritys on toiminut vähintään 1vuoden. Ilmoittajaksi voit hakea soittamalla asiakaspalvelun numeroon 044-2713467 tai laittamalla sähköpostia asiakaspalvelu@huutoporssi.fi. Ilmoituksia voi laittaa vasta kun on rekisteröitynyt ilmoittajaksi. Ilmoittajiksi hyväksytyt yritykset voivat jättää ilmoituksia maksutta mikäli huudot hyväksytään ja jos huuto hylätään peritään siitä sopimuksen mukaan hylkäysmaksu,kysy lisää !! Yksityiset voivat jättää ilmoituksia ilmoittajatahojemme kautta, heistä voit kysyä lisää huutopörssi Oy asiakaspalvelusta. Oikeus hinnan muutoksiin pidätetään.

Huutokauppa

Kun huutokauppa on päättynyt, lähetetään myyjälle/välittäjälle tieto huutokaupan päättymisestä tekstiviestillä, puhelimella tai sähköpostilla. Myyjällä on 2 vuorokautta aikaa päättää hyväksyykö huudon vai hylkääkö. Jos myyjä/välittäjä hyväksyy huudon,löytyy Huutopörssi Oy lähettämä lasku ostajan huutoni linkin alta hänen ollessaan kirjautuneena palveluun,jolloin on 2 vuorokautta aikaa maksaa lasku. Lasku maksetaan Huutopörssi Oy:n asiakastilille , mistä se tilitetään sellaisenaan myyjälle/välittäjälle.Kun suoritus näkyy tilillämme ostajalle tulee viesti sähköpostiin tuotteen noudosta.Mikäli viestiä ei näy voitte tarkistaa maksun saapumisen huutoni-linkin alta,jos maksu on kirjautunut muuttuu lasku kuitiksi ja näin ollen voitte tiedustella noutoa.Myyjän tiedot löytyvät klikkamalla laskun otsikkoa.

 

Rekisteröityminen

Ennen huudon jättämistä pitää olla rekisteröitynyt asiakkaaksemme.Tämä tapahtuu klikkaamalla etusivun vasemmalla löytyvää rekisteröidy linkkiä.Täytettyänne kaikki kysytyt kentät ja luettuanne käyttöohjeet yms klikatkaa rasti että hyväksytte käyttöehdot.Tämän jälkeen klikatkaa lähetä linkkiä.Tämän jälkeen menkää omaan sähköpostiosoitteeseen ja aukaiskaa teille saapunut huutopörssin sähköposti ja menkää sähköpostissa osoitettuun osoitteeseen.HUOM! Mikäli sähköpostia ei tullut tarkistakaa roskapostinne myös,ettei viesti ole mennyt sinne.Kun olette menneet lähettämäämme sähköpostiosoitteeseen olette valmiit osallistumaan huutokauppaan.Tämän jälkeen riittää kun haluatte huutaa jotakin tuotetta niin kirjaudutte sisään (sähköpostiosoite ja alle teidän salasana).

Mikäli ette saa jostakin syystä paluu viestiä rekisteröitymiseen,niin olkaa yhteydessä asiakaspalveluu,laitamme teille linkin suoraan.

 

Kirjautuminen

Mikäli kirjoitatte kirjautuessa sähköpostiosoitteen tai salasanan 5xväärin lukkiutuu kirjautuminen noin 45min.Tähän ei auta edes uuden salasanan tilaaminen ennen kuin määräaika on mennyt umpeen.

 

Osallistuminen huutokauppaan ilman rekisteröitymistä.

Huutokauppaan voi jättää myös sitovan tarjouksen esim. paikanpäällä tai muulla hyväksyttävällä tavalla.Muista hyväksyttävistä tavoista voitte kysellä Huutopörssin asiakaspalvelusta soittamalla.Huomaathan mahdollista tarjousta jätettäessä että emme päivystä Huutopörssin osoitteessa joten tarjouksen jätöstä kannattaa olla puhelinyhteydessä aina ensin ja hyvissä ajoin ennen huutokaupan loppumista,jotta tarjous ehditään kirjata.Kirjatuista ennakkotarjouksista tulee merkintä tuotteen huutohistoriaan nro1 ennakkotarjous.

Voit soittaa tarjouksen jättöasioista  myös iltaisin kaikkina viikonpäivinä myös pyhäpäivinä,vastaamme aina kun pystymme nro 0400-895053 !